Drony - fotografování z ptačí perspektivy : co všechno potřebujete vědět o dronech a jejich využití pro leteckou fotografii a video - Juračka, Petr Jan, 1985- (Grada, 2017)
Co všechno potřebujete vědět o dronech a jejich využití pro leteckou fotografii a video.
Keywords: bezpilotní letecké prostředky; fotografování; letecká fotografie; unmanned aerial vehicles; photography; aerial photography; příručky; handbooks and manuals