Média, lži a příliš rychlý mozek : průvodce postpravdivým světem - Nutil, Petr, 1981- (Grada, 2018)
Jak rozeznat pravdu od lži v dnešní době elektronických medií, kdy nás vzhledem k neustálému přívalu informací ohrožuje manipulace.
Keywords: masmédia; vliv médií; hoaxy; fake news; dezinformace; manipulace (psychologie); masmédia a společnost; mass media; media influence; e-mail hoaxes; disinformation; manipulation (psychology); mass media and society; populárně-naučné publikace; popular works