Biologie : 2050 testových otázek a odpovědí - Bičík, Vítězslav, 1937-; Chalupová-Karlovská, Vlastimila, 1947-; Kincl, Lubomír, 1952- (Rubico, 2018)
Ucelený soubor testových otázek zahrnuje učivo středoškolské biologie. Řešení testových otázek v závěru knihy. Určeno k přípravě studentů k přijímacím zkouškám na vysoké školy biologického zaměření a na lékařské fakulty.
Keywords: biologie; učivo středních škol; biology; secondary school curriculum; učebnice středních škol; testy; textbooks (secondary); tests