Smart revoluce : budoucnost přichází právě teď! - Miketa, Kamil, 1969- (Mladá fronta, 2017)
Autorova vize možné budoucnosti představena prohlídkou technologicky vyspělého města Synopcity.
Keywords: technologický rozvoj; digitální technologie; inteligentní systémy; virtuální realita; robotika; umělá inteligence; technika a společnost; technological development; digital technologies; intelligent systems; virtual reality; robotics; artificial intelligence; technology and society; populárně-naučné publikace; popular works