Nezbytné věci - King, Stephen, 1947- (Beta, 2009)
Román, v němž se prvky hororu prolínají s realitou, má faustovský námět o duších zaprodaných ďáblu.
Dotisk r. 2014
Keywords: americké romány; American fiction