Ženy predávajúce nádej - Šusterová, Ivana, 1989- (UTB ; PositiF, 2017)
Publikace se snaží prostřednictvím slova a fotografií přiblížit současné formy věštění a magie, kterou provozují romské ženy v rumunské Bukurešti a okolí.
Přeloženo z češtiny?
Název z obálky, název je pouze vyražený, není vytištěný
Fotografie Lucia Sekerková, text Ivana Šusterová
Dva samostatné knižní bloky ve společné vazbě
Publikace vznikla ve spolupráci Ústavu etnológie SAV a Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně
Keywords: 21. století; 2013-2016; romské ženy -- Rumunsko -- 21. století; věštkyně -- Rumunsko -- 21. století; magické rituály -- Rumunsko -- 21. století; dokumentární fotografie -- Česko -- 21. století; sibyls -- Romania -- 21st century; Romani women -- Romania -- 21st century; magical rituals -- Romania -- 21st century; documentary photography -- Czechia -- 21st century; Bukurešť (Rumunsko : oblast); Bucharest Region (Romania); monografie; rozhovory; fotografické publikace; monographs; interviews; photographical works