Akcionářské dohody - Csach, Kristián, 1980-; Havel, Bohumil, 1975- (Wolters Kluwer, 2017)
Právní úprava akcionářských dohod v právním řádu České republiky, Slovenska i dalších zemích Evropské unie.
Keywords: akciové společnosti; akcionářské dohody; joint-stock companies; shareholders' agreements; kolektivní monografie; collective monographs