Ekonomická a politická transformace Číny: nové rozbory - Wei, Xiaoping, 1955- (Filosofia, 2017)
Kniha je od významné čínské autorky, která zná čínskou problematiku zevnitř, je schopna daleko hlouběji posoudit klady a zápory čínské ekonomické a politické transformace a další možnou cestu budoucího vývoje, přičemž reaguje na argumenty řady západních autorů. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: od 1978; 20.-21. století; ekonomická transformace -- Čína -- 20.-21. století; politická transformace -- Čína -- 20.-21. století; hospodářská politika -- Čína -- 20.-21. století; economic transformation -- China -- 20th-21st centuries; political transformation -- China -- 20th-21st centuries; economic policy -- China -- 20th-21st centuries; Čína -- společnost a politika -- 20.-21. století; Čína -- hospodářské poměry -- 20.-21. století; Čína -- politika a vláda -- 20.-21. století; China -- society and politics -- 20th-21st centuries; China -- economic conditions -- 20th-21st centuries; China -- politics and government -- 20th-21st centuries; monografie; monographs