Ekonomická a politická transformace Číny: nové rozbory - Wei, Xiaoping, 1955- (Filosofie a sociální vědy, 2017)
Kniha je od významné čínské autorky, která zná čínskou problematiku zevnitř, je schopna daleko hlouběji posoudit klady a zápory čínské ekonomické a politické transformace a další možnou cestu budoucího vývoje, přičemž reaguje na argumenty řady západních autorů. Nakladatelská anotace. Kráceno.