Na východ od Západu, na západ od Východu : středoevropské reflexe 1989-2015 - Szymanowski, Maciej, 1966- (Centrum pro studium demokracie a kultury, 2015)
Články a úvahy věnované politickému vývoji v zemích Visegrádské skupiny v období let 1989-2015.