Jak mohou přežít hodnoty? : příspěvky ze senátní konference pořádané Centrem pro studium demokracie a kultury - Hanuš, Jiří, 1963- (Centrum pro studium demokracie a kultury, 2017)
Příspěvky ze senátní konference pořádané Centrem pro studium demokracie a kultury.
Keywords: hodnoty -- mezioborový kontext; výchova k hodnotám; values -- intrdisciplinary context; values education; kolektivní monografie; sborníky konferencí; collective monographs; proceedings of conferences