Reklama : teoreticko-historické aspekty reklamy a marketingovej komunikácie - Horňák, Pavel, 1953- (Radim Bačuvčík - VeRBuM, 2018)
Historický vývoj reklamy a marketingové komunikace.
Na obálce nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta multimediálních komunikací
Keywords: reklama a propagace; marketingová komunikace; advertising; communication in marketing; monografie; monographs