Naučte se číst myšlenky! : umění prokouknout a ovlivnit druhé lidi - Fexeus, Henrik, 1971- (Grada, 2017)
Naučíte se odhalit, když vám někdo lže nebo s vámi vědomě či nevědomě flirtuje. Zjistíte, jak s druhými lidmi hladce navázat vztah, nenápadně jim vnuknout svůj názor i jak ovlivňovat jejich emoce. Jako bonus autor prozradí několik triků, které budou na neznalé diváky působit jako skutečné a efektní "čtení mysli". Dozvíte se například, jak poznat, na co druhý člověk myslí, nebo jak uhádnout, ve které ruce drží nějaký předmět. Nakladatelská anotace. Kráceno.