Jak překonat strach, úzkost, paniku, fobie - Wolf, Doris (Grada, 2018)
Příručka německé psychoterapeutky, v níž radí, jak poznat a překonat strach a jeho různé projevy (sociální fobie, panická porucha, úzkostná porucha apod.)
Přeloženo z němčiny
Keywords: strach; úzkostné poruchy; panická porucha; fobie; změna postoje; zvládání stresu; fear; anxiety disorders; panic disorder; phobias; attitude change; stress management; příručky; handbooks and manuals