C++ : výukový kurz - Matoušek, David, 1972- (Computer Press, 2018)
Výukový kurz provádí programovacím jazykem C++ od úplných začátků až po pokročilé postupy.
Keywords: C++ (programovací jazyk); objektově orientované jazyky; programování; C++; object-oriented programming languages; programming; příručky; handbooks and manuals