Želví grafika : exkurze do programování, geometrie a umění - Pelánek, Radek, 1980- (Computer Press, 2018)
Příručka vysvětluje základní principy programování pomocí vytváření kreseb na počítači.
Keywords: vektorová grafika; programování; geometrie; vector graphics; programming; geometry; želví grafika; příručky; handbooks and manuals