Skáčeme, běháme a hrajeme si : na hřišti i pod střechou - Kaplan, Aleš, 1968-; Bartůněk, Dušan; Neuman, Jan, 1938-2021 (Portál, 2015)
Náměty k hrám a cvičením na hřišti i v místnosti pro děti od 5 do 13 let, zaměřené na základní pohybové dovednosti, jako je skok, běh a házení.
Obálkový podnázev: cvičení pro rozvoj základního pohybového fondu dětí od 5 do 13 let
Keywords: dětské hry; tělesná cvičení; pohybové hry; children's games; exercises; movement games; metodické příručky; methodological manuals