Příběh moderního práva - Maršálek, Pavel, 1970- (Auditorium, 2018)
Základní pojmy a instituty z oblasti práva.
Keywords: právo; právní principy; teorie práva; právní filozofie; právní dějiny; právo a společnost; law; legal principles; theory of law; philosophy of law; history of law; law and society; monografie; monographs