Global competition or convergence? : ideological and economic interactions of a rising China and the U.S. - Hornát, Jan; Kindl, Lukáš (Charles University, Karolinum Press, 2018)
Ideologická a ekonomická interakce dvou klíčových velmocí 21. století.
Keywords: 21. století; zahraniční politika -- Spojené státy americké -- 21. století; zahraniční politika -- Čína -- 21. století; hospodářská politika -- Spojené státy americké -- 21. století; hospodářská politika -- Čína -- 21. století; liberalismus -- Spojené státy americké -- 21. století; politická kultura -- Čína -- 21. století; národní zájem -- Spojené státy americké -- 21. století; národní zájem -- Čína -- 21. století; foreign policy -- United States -- 21st century; foreign policy -- China -- 21st century; economic policy -- United States -- 21st century; economic policy -- China -- 21st century; liberalism -- United States -- 21st century; political culture -- China -- 21st century; national interest -- United States -- 21st century; national interest -- China -- 21st century; Afrika -- zahraniční vztahy -- 21. století; Spojené státy americké -- zahraniční vztahy -- 21. století; Čína -- zahraniční vztahy -- 21. století; Africa -- foreign relations -- 21st century; United States -- foreign relations -- 21st century; China -- foreign relations -- 21st century; monografie; případové studie; monographs; case studies