Princip solidarity ve financování služeb sociální péče - Vojtíšek, Petr, 1982- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2018)
Dané téma systematicky zapadá do oblasti sociální ochrany obyvatel ČR, respektive do soustavy sociální pomoci a jeho aktuálnost je dána demografickými prognózami, změnami ve struktuře a funkcích moderní rodiny, rozsahem povinností sociálních států tváří v tvář jejich ekonomické kondici i efektivitou veřejných služeb a nestátních subjektů. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: sociální služby -- Česko; sociální služby -- financování; sociální péče -- Česko; sociální péče -- financování; solidarita; fundraising; social service -- Czechia; social service -- financing; social care -- Czechia; social care -- financing; solidarity; fund raising; monografie; monographs