Národní kvalifikační rámec terciárního vzdělávání České republiky. 2. díl, - Černikovský, Petr; Hnilica, Jiří, 1976-; Pasáčková, Eva, 1947- (Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, 2012)
Představení vznikajícího kvalifikačního rámce terciárního vzdělávání v České republice, jehož cílem je zvýšit přehlednost, a tudíž i prostupnost vzdělávacích soustav v národním i mezinárodním kontextu.
Část. tištěno napříč
1000 výt.
Keywords: vysokoškolské studium -- Česko; studijní obory -- Česko; absolventi vysokých škol -- Česko; profesní kompetence -- Česko; vzdělávací politika -- Česko; college study -- Czechia; courses of studies -- Czechia; college graduates -- Czechia; vocational qualifications -- Czechia; educational policy -- Czechia; kvalifikační rámce; informační publikace; information publications