Národní kvalifikační rámec terciárního vzdělávání České republiky. 1. díl, - Nantl, Jiří, 1979-; Černikovský, Petr (Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, 2011)
Představení vznikajícího kvalifikačního rámce terciárního vzdělávání v České republice, jehož cílem je zvýšit přehlednost, a tudíž i prostupnost vzdělávacích soustav v národním i mezinárodním kontextu.
Na obálce chybné vročení 2010
Část. tištěno napříč
Terminologický slovník
1000 výt.
Keywords: vysokoškolské studium -- Česko; absolventi vysokých škol -- Česko; profesní kompetence -- Česko; uznávání odborných kvalifikací -- Česko; vzdělávací politika -- Česko; vzdělávací politika -- Evropa; college study -- Czechia; college graduates -- Czechia; vocational qualifications -- Czechia; professional recognition -- Czechia; educational policy -- Czechia; educational policy -- Europe; kvalifikační rámce; informační publikace; information publications