Dospívání chlapců v Čechách a na Moravě - Matoušek, Oldřich, 1947- (Portál, 1997)
Problematika dospívání a výchovy chlapců od dětství do dospělosti.
Keywords: dospívání -- psychologické aspekty; chlapci -- sociální aspekty; maturation -- psychological aspects; boys -- social aspects; populárně-naučné publikace; popular works