Ďáblův elixír - Hoffmann, Ernst T. A., 1776-1822 (Mladá fronta, 2001)
Fantastický román plný napětí a hrůzy z pera předního německého představitele romantické literární tvorby 1. pol. 19. stol. je příběhem zločinného mnicha.
Překlad z němčiny
Keywords: německé romány; German fiction