Poslední vůle - Grisham, John, 1955- (Ikar : Knižní klub, 1999)
Miliardářovi chamtiví a nespolehliví potomci, kteří byli vyděděni, rozpoutají boj právníků o prohlášení šokující závěti za neplatnou. Ve stejné době hledá právník Nate O´Riley nemanželskou dceru zemřelého v brazilském deštném pralese, kde, pokud je známo, působí jako misionářka mezi Indiány. Nate si na této dobrodružné cestě zároveň léči své problémy s alkoholismem. Román má dvě dějové linie, jednou je právnické klání, druhou příběh Nata a misionářky Rachel. Záv.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: americké romány; American fiction