Prvopočáteční čtení a psaní - Fasnerová, Martina (Grada, 2018)
České a anglické resumé
Terminologický slovník
Keywords: 21. století; 2016; předškolní výchova; základní vzdělávání; čeština; čtení; psaní; vyučovací metody; čtenářská gramotnost; písmo -- Česko -- 21. století; pedagogický výzkum -- Česko -- 2016; preschool education; elementary school education; Czech language; reading; writing; teaching methods; readers' literacy; script -- Czechia -- 21st century; educational research -- Czechia -- 2016; monografie; monographs