Pracovní pohovor : jak se připravit a vést váš nejlepší pohovor v životě - Innes, James, 1975- (Dobrovský s.r.o., 2017)
Nejprodávanější průvodce pro plánování, přípravu a vedení samotného rozhovoru s cílem maximalizovat své šance za získání práce, kterou chcete. Pokyny v této knize byly vyzkoušeny, testovány a zdokonalovány v praxi. Kniha obsahuje i kapitolu, jak se vyhnout nejčastějším chybám při žádosti o práci a informace, jak zacházet a těžit z informací po každém pohovoru. Nakladatelská anotace.
Keywords: přijímací pohovory; hledání zaměstnání; employment interviewing; job hunting; příručky; handbooks and manuals