Terorismus - základní otázky trestního práva a kriminologie - Jelínek, Jiří, 1955- (Leges, 2017)
Rozbor fenoménu terorismu z hlediska trestního práva a kriminologie.
Keywords: terorismus; trestní právo; kriminalistika; kriminologie; terrorism; criminal law; criminal investigation; criminology; kolektivní monografie; collective monographs