Morálka bez mezí? : krize etického myšlení - Fuchs, Jiří, 1947- (Academia Bohemica, 2017)
Úvahy o etice a egoismu.
Keywords: etika; kritické myšlení; relativismus (filozofie); materialismus; egocentrismus; ethics; critical thinking; relativism (philosophy); materialism; egocentrism; pojednání; essays