Specifické poruchy učení : dyslexie, dysgrafie, dysortografie - Krejčová, Lenka; Hladíková, Zuzana, 1982-; Šemberová, Kamila; Balharová, Kamila (Edika, 2018)
Publikace si klade za cíl přiblížit rodičům i starším žákům, v čem spočívají obtíže označované jako specifické poruchy učení (SPU), do jakých oblastí se mohou promítat, jak lze obtíže účinně minimalizovat.
Keywords: specifické poruchy učení; speciální vzdělávací potřeby; speciální pedagogika; výchova a vzdělávání; learning disabilities; special educational needs; special education; education; příručky; handbooks and manuals