Potřebujeme porodní asistentky? - Odent, Michel, 1930- (Maitrea, 2017)
Jaká je budoucnost lidské schopnosti rodit? Jaká je budoucnost nedostatečně využívaných fyziologických funkcí?
Přeloženo z angličtiny
Keywords: porodnictví; porodní asistence; přirozený porod; přirozený výběr; lékařská biotechnologie; obstetrics; midwifery; natural childbirth; natural selection; medical biotechnology; populárně-naučné publikace; popular works