Základy metodologie výzkumu - Eger, Ludvík, 1961-; Egerová, Dana (Západočeská univerzita, 2017)
V druhé části publikace autoři nastiňují jednotlivé metody, jejich výhody, nevýhody. Instruují, jak správně nakládat se získanými daty, z nichž je dále možné vycházet při obsahové analýze. Nakladatelská anotace. Kráceno.