Spolupracujme : 8 důvodů, proč si muži se ženami nerozumí v práci - Annis, Barbara, 1954-; Gray, John, 1951- (Práh, 2017)
Od autora bestselleru Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše. Jsou muži na pracovišti doopravdy tak necitliví? Jsou ženy vylučované muži, protože jsou příliš emocionální, nebo proto, že kladou příliš mnoho otázek? Na základě svých předchozích zkušeností a četných výzkumů autoři této nadmíru užitečné knihy zformulovali 8 genderových mrtvých úhlů, kde definují hlavní nesprávné předpoklady a nedorozumění mezi muži a ženami, např. zda chtějí ženy, aby se muži změnili, zda muži doceňují ženy, zda kladou ženy opravdu tolik otázek nebo zda jsou muži necitliví. Naučte se spolupracovat s druhým pohlavím jak na pracovišti, tak i v osobním životě. Obrušte hrany, odblokujte stereotypy a mějte ze vzájemné spolupráce radost i užitek. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: muži a ženy; psychologie pohlaví; spolupráce; pracovní vztahy; psychologie práce; interpersonální komunikace; men and women; sex psychology; cooperation; industrial relations; psychology of work; interpersonal communication; populárně-naučné publikace; popular works