Staňte se lídrem 101 : co musí každý lídr umět - Maxwell, John C., 1947- (Euromedia, 2017)
Autor vysvětluje, jak je třeba rozvíjet schopnosti lídra, popisuje nejdůležitější vlastnosti a rysy vůdčí osobnosti, seznamuje s tím, jak funguje vliv lídra a jak zajistit, aby vedení přineslo trvalé výsledky.
Keywords: úspěch; vůdcovství; řídící práce; sebeřízení; psychologie řízení; success; leadership; self-management; psychology of management; příručky; handbooks and manuals