Trh a stát : k čemu potřebujeme filozofii - Kinkor, Jiří, 1963- (Svoboda, 1996)
Kritika iracionálních základů stávajícího společenského uspořádání.
Keywords: hospodářská politika; filozofie; stát; economic policy; philosophy; State, The; pojednání; essays