Stručný úvod do politiky - Minogue, Kenneth R., 1930-2013 (Barrister & Principal, 2017)
Kapitoly přibližují základy politologie a dějiny politiky.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Keywords: politika; politologie; politická filozofie; politics; political science; political philosophy; studie; studies