Oceňování bank, pojišťoven a dalších finančních institucí - Hrdý, Milan (Wolters Kluwer, 2017)
Práce přibližuje různé postupy při oceňování komerčních bank, pojišťoven i jiných finančních institucí.
Keywords: oceňování bank; oceňování finančních institucí; bank valuation; valuation of financial institutions; kolektivní monografie; collective monographs