Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek třetí, - Hán, Jan, 1973-; Chalupa, Štěpán; Lustigová, Zdena; Pažout, Jaromír; Šalda, Petr; Frascona' Sochůrková, Martina (Wolters Kluwer, 2017)
Vybrané metody, nástroje a systémy přímé i nepřímé distribuce produktů, komunikační systémy, moderní metody marketingového výzkumu ap. Aktuální trendy v oblasti online marketingu hotelů.