Zdanění osobních příjmů - Vančurová, Alena, 1957- (Wolters Kluwer, 2017)
Historický vývoj osobního zdanění v Česku, makroekonomické vlastnosti daně příjmů, konstrukční prvky při zdanění osobních důchodů, způsoby výběru daně z příjmů fyzických osob. Texty doplňují příklady.
Kniha je dostupná také v systému ASPI a v elektronické podobě
Keywords: daň z příjmů fyzických osob -- Česko; daň z příjmů ze závislé činnosti -- Česko; sociální pojištění -- Česko; personal income tax -- Czechia; payroll tax -- Czechia; social insurance -- Czechia; příručky; handbooks and manuals