Těhotenství, porod a šestinedělí : nejčastěji kladené otázky a odpovědi - Mikulandová, Magdalena, 1965- (Computer Press, 2007)
Autorka, česká soukromá porodní asistentka, zaznamenala skutečné dotazy žen, se kterými se setkala v průběhu své dlouholeté praxe. Popisuje psychické i fyzické problémy v těhotenství,věnuje se průběhu porodu a šestinedělí.