Šamanství : kořeny naší spirituality - Storl, Wolf-Dieter, 1942-; Grosser, Dirk, 1971- (Fontána, 2016)
Etnolog a kulturní antropolog představuje své zkušenosti s průzkumem různých stavů vědomí.
Keywords: šamanismus; duchovní energie; rozšířené vědomí; příroda -- esoterické pojetí; rituály a obřady; magické rituály; shamanism; spiritual energy; extended consciousness; nature -- esoteric approach; rites and ceremonies; magical rituals; populárně-naučné publikace; rozhovory; popular works; interviews