Cesty přesažení ega : transpersonální vize - Walsh, Roger N., 1946-; Vaughan, Frances E., 1935- (Nové světy, 2011)
Sborník příspěvků, jehož základním tématem je transpersonální psychologie, se zabývá syntézou a integrací nejrůznějších oborů lidského poznání.