Podniková ekonomika - klíčové oblasti - Taušl Procházková, Petra; Jelínková, Eva (Grada Publishing, 2018)
Srozumitelný výklad nejdůležitějších oblastí podnikové ekonomiky (cash flow, řízení nákladů, financování podniku, základní nástroje finanční analýzy atd.).
Keywords: podniková ekonomika; podniková ekonomika -- Česko; managerial economics; managerial economics -- Czechia; učebnice vysokých škol; případové studie; textbooks (higher); case studies