Retro ČS. 3, - Petrov, Michal, 1965- (Jota, 2017)
(Povolená) dovolená Jak jsme (ne)cestovali za reálného socialismu. Jedinečná obrazová publikace o československém retrosvětě.
Keywords: 1948-1989; reálný socialismus -- Československo -- 1948-1989; dovolená na zotavenou -- Československo -- 1948-1989; odborová rekreace -- Československo -- 1948-1989; volný čas -- Československo -- 1948-1989; cestování -- Československo -- 1948-1989; každodenní život -- Československo -- 1948-1989; životní styl -- Československo -- 1948-1989; real socialism -- Czechoslovakia -- 1948-1989; employee vacations -- Czechoslovakia -- 1948-1989; trade union recreation -- Czechoslovakia -- 1948-1989; leisure -- Czechoslovakia -- 1948-1989; travelling -- Czechoslovakia -- 1948-1989; everyday life -- Czechoslovakia -- 1948-1989; life style -- Czechoslovakia -- 1948-1989; monografie; obrazové publikace; monographs; pictorial works