Módní kmeny - Young, Caroline (Slovart, 2017)
Publikace o módních směrech a stylech mladých lidí v uplynulých sto letech.
Obálkový podnázev: styl subkultur
Keywords: 20.-21. století; subkultury -- 20.-21. století; móda -- 20.-21. století; subcultures -- 20th-21st centuries; fashion -- 20th-21st centuries; přehledy; surveys