Co je nového v psychologii - Vybíral, Zbyněk, 1961- (Nová beseda, 2017)
Co se zkoumá v psychologii? Co psychologie přináší společnosti a proč s tím má potíže? To jsou otázky, kterými se autor v knize mimo jiné zabývá. Dále rozebírá psychologii jako disciplínu, která nabízí různou interpretaci skutečnosti, záleží na úhlu pohledu. V závěru knihy je, kromě rejstříku a použité literatury, seznam doporučených knih týkající se dané problematiky.