Co firmy neumí, lidé zvládnou! : 50 způsobů, jak motivovat svůj tým - Nelson, Bob, 1956- (Dobrovský s.r.o., 2017)
50 způsobů, jak motivovat svůj tým. Motivační příručka pro vedoucí pracovníky.
Keywords: pracovní motivace; personální management; řídící práce; employee motivation; personnel management; leadership; příručky; handbooks and manuals