Učíme se psychoterapii - Bruch, Hilde, 1904-1984 (Stanislav Juhaňák - Triton, 2017)
Kniha obsahuje souhrn obecných principů, na nichž je založeno úspěšné vedení psychoterapie.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: psychoterapie; lékař a pacient; diagnostický rozhovor; kazuistiky (lékařství); psychotherapy; physician and patient; diagnostic interview; casuistics; učební texty; educational texts