Když do života vstoupí demence, aneb, Praktický průvodce péčí o osoby s demencí nejen v domácím prostředí - Hauke, Marcela, 1965- (Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR, 2017)
Kniha se věnuje problematice osob s demencí v domácím prostředí a pečujícím osobám. Je určena jak profesionálním, tak rodinným pečujícím, ale i studentům sociálních a zdravotních oborů.
Keywords: demence; pacienti s demencí; zdravotně-sociální péče; zdravotně-sociální služby; domácí péče; dementia; patients with dementia; medical social care; medical social service; home care; příručky; handbooks and manuals