Velké dějiny zemí Koruny české. Tematická řada, - Adamová, Karolina, 1948-; Lojek, Antonín; Schelle, Karel, 1952-; Tauchen, Jaromír, 1981- (Paseka, 2017)
Historický vývoj českého a československého práva od raného středověku do roku 1992.
"Tematická řada, sv. VI"--Tiráž
Keywords: právní dějiny -- Česko; history of law -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs